Boekingsaanvraag

In slechts twee stappen doet u een vrijblijvende boekingsaanvraag. Klik in de kalender hieronder uw gewenste aankomstdatum aan. Selecteer vervolgens een vertrekdatum. Hierna vult u via stap 2 de benodigde informatie in om uw boekingsaanvraag te voltooien. Wij streven er naar om u binnen 24 uur een passend voorstel te doen. Dit voorstel is uiteraard geheel vrijblijvend.

Klik hier voor een actueel prijsoverzicht voor ZeeWind.

Stap 1: wanneer wilt u naar Vlieland?

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
21
- Geboekt
21
- In behandeling
21
- Gedeeltelijk geboekt

Stap 2: Maak uw boekingsaanvraag compleet

Een reservering verplicht u tot niets en blijft tot maximaal 5 dagen geldig.

Voornaam*:

Achternaam*:

Email adres*:

Telefoonnummer:

Details:

Aantal volwassenen: Aantal kinderen onder 4:

Zeewind

SamSam

Huis | 12 tot 20 personen

We hebben SamSam helemaal vernieuwd!

Geschikt 2-20 pers. bij het Noordzeestrand en bossen. direct aan zee! SamSam, geheel vernieuwd en verduurzaamd( grondwarmte/warmtepomp, zonnecellen en zonneboiler!). Een zonnig, ruim comfortabel en duurzaam vakantiehuis. SamSam heeft nu 7 slaapkamers waarvan 4 met eigen badkamer! De beschutte terrassen op zuiden en westen bieden veel privacy. Fijne terras- en ligstoelen laten u ontspannen in de frisse zeelucht. Met openhaard, sauna, stoomcabine en solarium. Een verblijf op Vlieland was altijd al heerlijk, maar wordt helemaal top in één van de huizen van vakantiehuisVlieland De rust en natuurlijke schoonheid van het eiland laten zich moeiteloos combineren met het design van deze prachtige vakantieverblijven. U had er al geweest moeten zijn…

Bekijk SamSam

Summum

Huis | 2 tot 12 personen

Vakantiehuis het Summum nog beschikbaar, op prachtige locatie met een kindvriendelijk groot eigen terrein inclusief twee badkamers, mooie zonnige woonkamer, heerlijk beschut terras met volledige privacy! Geschikt tot 12 personen. Op loopafstand van strand, bos, manege en dorp.

Bekijk Summum